Novi Travnik: Trula metalna bandera pala i oštetila automobil

0
6206

Novi Travnik – Šest metara visoki metalni stub ulične rasvjete srušio se danas oko 20 sati na automobil parkiran u Ljudevita Gaja i oštetila parkirani automobil.

Povrijeđenih, srećom, nema jer je vozačica svega desetak minuta prije incidenta parkirala vozilo i otišla u stan.

U našem gradu, saznaje „Novitravnik.ba“, postoji još 30 bandera koje bi zbog dotrajalosti mogle svakog momenta da padnu na asfalt.

– Bandera je pala sama od sebe. Niti je tko naleteo na nju, niti je bila nakrivljena ili oštećena.  Tek kada je bandera pala, vidjeli smo da je potpuno trula i sva izjedena od hrđe.

Na teren su izašli ljudi koji nadgledaju javnu rasvjetu, te su kazali kako su znali da je bandera nakrivljena ali nisu pomislili da bi mogla ugoziti građane Novog Travnika.

Na djelu gdje se električni stub bukvalno prelomio na pola vidljivi su tragovi korozije koja je godinama izjedala metal.

Tko će odgovarati za ovo? Tko će odgovarati građanima da je bandera slučajno pala za vrijeme dok su djeca išla u školu?

Tko se i dali se itko brine za sigurnost građana Novog Travnika?

Sredstva civilne zaštite i sredstva iz proračuna troše se neracionalno i uopće se nevodi briga za građane, djecu i omladinu koja živi u Novom Travniku.

Pozivamo političare da prestanu gledati vlastite interese, već da se malo okrenu svojim građanima, tj. onim ljudima koji su dali svoj glas da ih dostojno predstavljaju na lokalnom nivou.