NOVI TRAVNIK DOČEKUJE BOSNU IZ VISOKOG

0
1228

Prvoligaški nogomet u našem gradu kako sada stvari stoje možemo gledati još danas!

Utakmicom koja počinje od 17:30 protiv NK BOSNA VISOKO koja se usput bori za PREMIER LIGU BIH zakljičiti će se ovogodišnje sudjelovanje naše momčadi u 1.ligi FBIH,

Na duže vrijeme, barem 12 mjeseci Novi Travnik neće gledati više prvoligaški nogomet na Gradskom stadionu .

Naš klub ide u drugu Federalnu ligu .

Neki će možda reći da nam je tu i mjesto ali nikako ne možemo da se odupremo utisku dobrih igara naše ekipe u 1 LIGA FBIH u sezoni 15/16.

Mjesta za analize ima i bit će provedena detaljna analiza kako bi se stvorili ciljevi za dalje ali javnost treba da zna da klub svjestan da ispada zadnjih 7-8 utakmica igra sa juniorskom ekipom .

U nekim momentima u toku ove sezone nije bilo izvjesno da li ce klub uopste nastaviti takmičenje zbog teške financijske i kadrovske krize.

Ipak izborna Skupština u februaru je dala pozitivan šok i klub je barem ostavljen da živi do ljeta i evo ga doživili smo i ovo ljeto . Ali u drugu ligu krećemo na stabilnim nogama financijski stabilni što nije bio slučaj u ranijim sezonama .

Stoga pozivamo građane da nas isprate danas sa tribina u što većem broju a mi Vam obećavamo da potencijalni prvak NK BOSNA neće imati lagan zadatak da upišu potrebne bodove.

Nk Novi Travnik-NK BOSNA
SUBOTA 27.05.17 , 17:30 sati
Ulaz 3 KM!