Miroslav Škoro oduševio publiku u Međugorju

0
4267

Sinoćnji koncert Miroslava Škore bio je predviđen za 20 sati i 30 minuta, no zbog velike posijećenosti počeo je oko 21 sat, a posjetitelji su pristizali sve do 22 sata.

U amfiteatru Herceg Etno sela nije bilo gotovo ni jednog slobodnog mjesta, a poseban ugođaj i energija širili su se ovim veličanstvenim prostorom.

Publika se potpuno sljubila s dobro raspoloženim Škorom, koji je priče i šale neiscrpno vadio iz rukava. Tako je red pjesme red smijeha potrajao nepuna 3 sata.

U prvom dijelu koncerta bile su ispričane priče iz Škorinog djetinjstva, o Imotskoj krajni, njegovoj Slavoniji, komentari na političku situacijama, kao i priče o muško ženskim odnosima, nekada i danas, pa i vicevi koji su u njegovoj interpretaciji zvučali još smješnije.

Drugi dio koncerta bio je okrenut domoljubnim pjesmama, a sam kraj koncerta vesela publika je dočekala na nogama, te pljeskom nekoliko puta vraćala ovog poznatog zabavnjaka.

Škoro je i nekoliko puta zhavalio sponzorima koji su pomogli organizatorima da koncert bude organiziran, a to su: Dzajić commerce, Kraš, Croatia Osiguranje, Elektroprivreda hzhb i Ledo.

Dijelić odlične atmosphere pogledajte u galeriji slika.