KOMPANIJA “GUDELJ” d.o.o. donirala dresove kadetima NK “Novi Travnik”

0
3142

Malo kom je poznato da kompanija “Gudelj” d.o.o. čiji je vl. gosp. Pero Gudelj iako je sjedište firme u Vitezu nesebično pomaže razvoj sporta u našem gradu, u ovom slučaju riječ je o donaciji garniture sportske opreme (dresova) za našu kadetsku selekciju.

Ovo nije prvi put da se gosp. Pero Gudelj nije oglušio na našu zamolbu za kupnju garniture dresova, dugi niz godina svojim donacijama omogućio je da najpopularnija sporedna stvar na svijetu nogomet ne  bude ugašena u našem gradu i stoga mu možemo samo reći jedno veliko HVALA za sve !

Mnogi pozitivni pomaci dešavaju se u NK “Novi Travnik” posebno u Omladinskom pogonu NK “Novi Travnik” stoga pozivamo naše privrednike da se uključe u akciju kupnje opreme našim najmlađim članovima.

Već sad naš Omladinski pogon broji cca.140 članova u svim selekcija, dok je samo do prije godinu dana ovaj pogon brojao jedva 30 članova.

 

Dolaskom nove uprave mnogo stvari se promijenilo na bolje! 

“Sljedeći potez je kupovina sportske opreme za naše najmlađe članove i stoga pozivamo sve ljude koji vole ovaj grad i nogomet da nam budu sponzori i tako nam pomognu u toj akciji” za naš portal izjavio je Koordinator Omladinskog pogona gosp. Miroslav Raguž

Ovim putem pozivamo sve dječake od 6 – 14 god. da budu dio ove nove priče. 

UPIS JE U TIJEKU !