GOSPODINE STANKOVIĆU VAŠE VRIJEME NA “NAŠOJ” TELEVIZIJI JE ISTEKLO!

0
1476

“Nežidov nema oca, jer je on na đubrištu rođeno pseto.” (Talmud, Yebamot).

Stankovićeva emisija “Nedjeljom u 2” postigla je još jedan rekord, završila je nakon 15 minuta kada mu se današnji gost Ivan Pernar zahvalio i napustio studio. U prvi mah činilo se kao da je sve to izrežirano jer gledatelji nisu ‘skužili’ pravi razlog Pernarevog napuštanja emisije koju mnogi plaćaju u gotovini da bi mogli doći u nju pričati ‘istinu’.

Između ostalog (izdvajamo bitno od nebitnog) zastupnik Pernar je rekao da je HRT partijska televizija u službi HDZ-a. ‘To nije javna televizija jer prikriva kriminal. Informativni program je horor film. HTV -ov Dnevnik je najmanje gledani središnji dnevnik upravo zbog ogromne količine propagande u njemu. I umjesto da promijene uređivačku politiku, oni imaju zadaću da građane drže u iluziji. Većina gledatelja ne zna da je 1948. godine napravljen pokolj Palestinaca, uzeta imovina nakon čega su protjerani izvan granica Izraela…. Izrael je država stvorena na etničkom čišćenju’, rekao je Pernar prije nego ga je voditelj Stanković prekinuo kako bi se “vratio” na temu HRT-a o kojoj su pričali netom prije.

Pernar je nakon toga upozorio Stankovića da će prekinuti intervju ukoliko mu voditelj ne dopusti da do kraja kaže što misli o povijesnom programu HRT-a. Stanković je Pernaru odgovorio ‘da se ne žesti’ i da mu ‘kao voditelj mora postaviti pitanje’, na što je Ivan Pernar uzvratio:’Vidim da mi ne dozvoljavate da govorim, ja vam izlazim iz emisije i želim vam svako dobro!’

Malo tko je ‘skužio’ zašto je Stanković pokušao skrenuti temu o Palestincima i Izraelu i koji je pravi razlog zašto je Pernar napustio studio.

Teme o Izraelu i Židovima su zabranjene teme

Teme o Izraelu i Židovima su zabranjene teme na našim sluganskim ili kako ih zovu mainstream medijima iz jednostavnog razloga što je hrvatska vlada u vlasništvu upravo Židova, samim tim i uređivačka HRT ili općenito hrvatska politika mora se podrediti njihovoj istini, a njihova istina je LAŽ i samo LAŽ.

Kada govorimo o Židovima mislimo na cioniste naciste, Rotschilda, Rockefellera, Sorosa, Summersa, Kissingera, Busha, Clintone, Obamu…Hanžekovića, Goldsteine, Puhovskog… Hrvatska narodna banka također je u vlasništvu cionista i oni odlučuju hoće li se Hrvatskoj dati kredit, naravno lihvarski, kako bi umirovljenici i drugi korisnici proračuna uopće mogli primiti plaću jer je uništena proizvodnja i nema stvaranja novih vrijednosti.

Upravo o HNB-u i njihovoj politici uništavanja svijeta zastupnik Ivan Pernar je htio govoriti, a voditelj Stanković spriječiti, odnosno pokušati ga iskompromitirati. Napuštanje emisije jedini je logičan potez Ivana Pernara.

Vrijeme je da čitav svijet sazna tko su cionisti

Vrijeme je da čitav svijet sazna tko je kupio sve medije u svijetu kako bi mogao kontrolirati mase. Neće se još dugo moći kriti tko i zašto tiska novac bez pokrića zbog čega će mnogi završiti na doživotnoj robiju ili električnoj stolici. Vrijeme je da plate i svi oni koji im godinama služe u našoj Hrvatskoj. To su HDZSDP političari (ne samo HDZ-ovi kako misli Pernar), ista sluganska oligarhija samo presložena u dvije boje, crvenu i plavu.

Hrvatska ima tri velika problema: vratiti HNB u Ustavno pravni poredak Hrvatske, potjerati cioniste i cionističke medije iz Hrvatske te zatvoriti njihove sluge-naše lopove koji su nas opljačkali i zadužili!

Na kraju ćemo uputiti pitanje voditelju Stankoviću:

Zašto svaki put skrećete temu kad netko pokuša reći istinu o žrtvama židovskih cionista ili nacista?Imate li hrabrosti citirati nekoliko citata iz svete knjige Židova-Talmuda uz koje se odgajaju generacije Židova i za koju se tvrdi da je važnija od same Biblije (Tore, Tanaha).

Evo Vam gospodine Stankoviću nekoliko citata iz Talmuda pa ih citirajte ako smijete:

“Nežidovi su stvoreni da služe Židovima. Oni moraju orati, kopati, sijati, kositi, vršiti. Židovi su stvoreni da na gotovo dođu.” (Talmud, Berahot 58a).

“Između Nežidova i Židova ne postoji nikakva veza. Jer meso Nežidova je životinjsko meso, a njihovo sjeme je životinjsko sjeme.” (Talmud, Yebamot 89a).

“Isus Krist je sin jedne menstruacije. On je: Ben pandreat, tj. sin nečiste životinje.” (Tokdoš Ježu).

“Isus Krist je na jednom đubrištu sahranjeno crknuto pseto.” (Sahar).

“Nežidov nema oca, jer je on na đubrištu rođeno pseto.” (Talmud, Yebamot).

,,Nežidovska djevojčica stara tri godine i jedan dan može se oskrnaviti” (Aboda sara 27a)

,,Tko prolijeva krv onih koji nisu Židovi, Bogu žrtvu prinosi” (Jalkut 772)

,,Učenja i zakoni Talmuda važniji su i moraju se strože primjenjivati od zakone Tore. Tko prekrši zakon Talmuda, zaslužuje smrt”. (Talmud, Erubin 21a)

Zašto gospodine Stankoviću ne osudite i genocid nad Palestincima ili zašto ne spomenete izraelski nuklearni program tzv, ‘Samson opciju’?

Gospodine Stankoviću Vaše vrijeme, na našoj televiziji, je isteklo!