U sklopu predizborne kampanje za Parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj, zagrebački gradonačelnik i predsjednik “Stranke rada i solidarnosti – BM365” Milan Bandić, održao je predizborni skup u Novom Travniku….

Skup je održan, kako je i najavljeno u četvrtak navečer, u Domu kulture u Novom Travniku.

Domaćini zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću bili su Ivica Džambas, predsjednik Udruge PRONT i četvrti na listi Milana Bandića za XI izbornu jedinicu, te Kristina Marijanović, doktorica medicine koja se nalazi na šestom mjestu Koalicije za Premijera u XI izbornoj jedinici.

Pored Milana Bandića na središnji skup došao je i proslavljeni trener Miroslav Ćiro Blažević kao nositelj liste za XI izbornu jedinicu.

U najodgovornijem mjestu kao što je Hrvatski Sabor borit ću se za sva vaša prava koja kao narod imate, to je moje obećanje i zadaća ako pobjedim, poručio je na skupu svim prisutnim Blažević.

Zagrebački gradonačelnik, Milan Badnić svim glasačima je poručio da izađu na izbore 11. rujna.

Izađite na izbore i glasajte za sebe, glasajte za ljude koji stoje iza svojih riječi i dijela. Kao premijer želim napraviti puno toga za sva tri naroda u Bosni i Hercegovini. Borit ću se da u ovoj zemlji osiguram ravnopravnost, kao premijer pomoći ću puno više, kazao je Bandić.

Za zabavni dio programa pobrinule su se Mažoretkinje iz Novog Travnika, plesna skupina Let’s dance forever, te solistica Mihaela Puletić, koja je svojom izvedbom i zatvorila skup.

1

2

3

5

6

8

9

10

11

12