FIS-ov Kućni sajam u Vitezu i Gračanici 12. i 13.5.

0
1939

U povodu obilježavanja 25 godine uspješnog poslovanja Kompanija FIS je pripremila niz rođendanskih aktivnosti i dešavanja, sa željom da se još više približe svojim kupcima, da im ponude još širi, kvalitetniji i povoljniji asortiman i usluge, i tako na najbolji način zajedno proslave rođendan.

Za svoje kupce Kompanija FIS je organizirala veliku nagradnu igru “U FIS-u kupuješ Citroenom putuješ” s glavnom nagradom Citroen C4 i još 44 druge vrijedne nagrade.

Tokom travnja i svibnja Kompanija FIS održava, sada već tradicionalne, Kućne sajmove i to u 12 FIS-ovih prodajnih centara. Ovoga vikenda,12.i 13.5.sajmovi će biti održani u Centru za kuću i vrt u Vitezu i u FIS-u u Gračanici. Za sajmove imaju posebne popuste – cijene su niže za 20 % na kompletnim asortimanima alata, vodo-elektro i repromaterijala, rasvjete, boja i lakova, podnih obloga i prostirki, te kupaoničkog namještaja i opreme.

 

I to nije sve – svibanj je rođendanski mjesec popusta u FIS-u, i uz redovne akcije – imat će i odlična rođendanska sniženja na odjelima tekstila i obuće, audio-video i bijele tehnike, bebi programa, igračaka i kućanskih potrepština.

 

Za najmlađe Kompanija FIS pripremila je super predstave s Medom Anbinnijem u glavnoj ulozi, čime je brend Anbinni bebi i dječja odjeća dobio i svog junaka.

 

Kompanija FIS svojim dragim kupcima zahvaljuje na dugogodišnjoj vjernosti, i poziva ih da posjete prodajne centre FIS-a i proslave sa njima 25 godina uspješnog poslovanja.