NOVI TRAVNIK – Povodom izbora za sastav Sabora RH koji će se održati 11. rujna, Ivica Džambas, predsjednik Udruge PRONT i četvrti na listi Koalicije za Premijera Milana Bandića poziva svoje sugrađane, građane Središnje Bosne i svekoliki hrvatski puk u BIH i iseljenoj Hrvatskoj da se što masovnije odazovu i ispune svoju građansku dužnost.

Ivica Džambas tvrdi da je u ovom trenutku potrebno maksimum truda i dodatnog napora i da je potrebno mobilizirati sve građane Središnje Bosne i sav hrvatski puk da iziđu na izbore i daju svoj glas dokazano provjerenom čovjeku, stranci Milana Bandića.

“Prošlost ne trebamo i ne smijemo zaboraviti, ali okrenimo se budućnosti. Na mladima svijet ostaje. Hrvata u BiH je sve manje i samo pravi čovjek, kao što je Milan Bandić može dostojno predstavljati i pomagati hrvatskome narodu u Bosni i Hercegovini” – kazao je Ivica Džambas.

Pozivam građane Novog Travnika da u četvrtak 01.09. dođu na Središnji izborni skup Koalicije za Premijera Milana Bandića u Dom kulture sa početkom u 19:30 sati.

Pozdravimo čovjeka koji je za Središnji izborni skup izabrao Novi Travnik i Središnju Bosnu.

Ivica Džambas – Predsjednik Udruge PRONT i 4. na listi Koalicije za Premijera u XI izbornoj jedinici.