DERBI SUSRET / NK NOVI TRAVNIK – KRAJINA CAZIN

0
2436

Nedjelja je praznik nogometa u našem gradu i opet ta Krajina iz Cazina baš kao prije nekoliko godina kada smo se svim snagama borili i izborili za 1 ligu FBIH.

U pomenutoj utakmici na improvizovanim tribinama i livadama je bilo cca 2000 gledalaca .

Da li će seniorska ekipa povući lekciju iz subotnjeg poraza od NK BUSOVAČA te se svom gradu i publici odužiti već u nedjeljnom derbiju?

I pored poraza naši dečki su ostali prvoplasirana ekipa 2 lige NS FBIH te sada imaju 2 boda prednosti u odnosu na prvog pratioca FK KRAJINU.

Veliki derbi NK NOVI TRAVNIK-FK KRAJINA se igra u nedjelju 29.10.2017 u 13:30 sati(napomena počinje zimsko računanje vremena sa subote na nedjelju)

Već od ranije važnosti ovog derbija su pridodali već provjereni prijatelji kluba : CAFFE PICASSO, PIZERIJA VENEZIJA, CAFFE BORDO i ĆEVABĐINICA NESLANOVIĆ koji su za svoje goste osigurali određen broj ulaznica koje će besplatno podijeliti do same utakmice.

Uprava NK NOVI TRAVNIK je za preostale domaće utakmice u jesenjem dijelu prvenstva povukla odličan potez i donijela izmjenu cijene ulaznice koja će za ove dvije vrlo važne utakmice i dva najveća derbija u ovoj polusezoni u prodaju pustiti karte po cijeni od 2 KM . Karte će se prodavati samo na ulazu na stadion prije početka utakmice.

VIDIMO SE U NEDJELJU NOVI TRAVNIK VAS TREBA!

Fotografija NK Novi Travnik.

Fotografija NK Novi Travnik.

Fotografija NK Novi Travnik.

Fotografija NK Novi Travnik.