reuters

Na ovaj dan neće doći do kraja cijele civilizacije, već će preživjeti oni kršćani koji pogledaju određeni video na YouTubeu. Uvjeravaju kako će Isus Krist toga dana doći na Zemlju

Svake godine netko najavi ili otkrije skorašnji smak svijeta no među teoretičarima zavjere pojavio se novi datum – 29. srpnja i to već ove godine. Preciznije – danas!

Kako tvrde, neće doći do kraja cijele civilizacije, već će preživjeti oni kršćani koji pogledaju sljedeći video na YouTubeu.

Tim stranice ‘End Time Prophecies’ u svojoj snimci upozorava upravo na ovaj datum i 2016. godinu.

Ipak, ni sada nisu baš uvjerljivi jer su ranije kraj svijeta najavljivali za 6. svibnja kada nas je trebao udariti asteroid, kao i da će američki predsjednik Barack Obama u lipnju svijetu otkriti da je antikrist. Ništa od toga se nije obistinilo.

Kraj koji očekuju 29. srpnja neće biti bilo kakav – uvjeravaju kako će Isus Krist toga dana doći na Zemlju, a istovremeno će se pomaknuti njezine magnetne ploče i planet će zatresti globalni potres.

– Zemlju će pogoditi nevjerojatno jak potres, Sunce će postati crno, a Mjesec će se potpuno izokrenuti. Po zemlji će padati zvijezde, kao velike smokve kada ih ruši vjetar. Pomaknut će se svaka planina i otok. Stvorit će se vakuum koji će isisati cijelu Zemljinu atmosferu – navode u videu.