Čačić: Kramarić je napravio veliki iskorak, upečatljiv je!

0
1148

‘Vidjeli ste vrlo mladu reprezentaciju, ali punu kvalitetnih igrača. Nadam se da ćemo i mi igrati u velikim klubovima kao naši poznatiji kolege’ rekao je Kramarić…

Ante Čačić bio je zadovoljan nakon još jedne pobjede hrvatske reprezentacije…
“Najavio sam da ćemo gledati Hrvatsku željnu pobjede i koja će pokušati prekinuti niz nepobjedivosti domaćina. U tome smo uspjeli zahvaljujući angažiranoj momčadi, usprkos velikom broju novih igrača. Imali smo kontrolu igre, premda je Sjeverna Irska razbijala ritam preskakanjem igre. Zadovoljan sam dobivenim informacijama s obzirom na tenziju prave natjecateljske utakmice” rekao je hrvatski izbornik Ante Čačić , pa nastavio:

” Kramarić je odlaskom u Bundesligu napravio evidentan iskorak u svojoj igri. Posljednji nastupi za reprezentaciju uistinu su mu upečatljivi, pa tako i današnji. Puno je radio za momčad te imao prekrasnu realizaciju. Nadalje, kod nekih se igrača vidi da im nedostaje utakmica, poput Roga , ali njegova kvaliteta nije upitna. Nemam zamjerke na igrače, raduje me da je i Bradarićev debi prošao zapaženo, igrao je kao da je dugo s nama. Leovac je odigrao dobru utakmicu, njegovo kretanje i ponašanje govore mi da s pravom konkurira za svoju poziciju. Ne mogu preskočiti ni Mandžukića , zabio je, a igra mu je bila za svaku pohvalu, prava kapetanska. Međutim, nema potrebe secirati svakog igrača posebno, ova nam je utakmica rekla mnogo toga dobroga”.

“Rog jedini nije bio na nivou, ali će opet brzo biti. Nadam se da će do proljeća više participirati u klubu i tako ostati u krugu reprezentativaca.”

Junak utakmice bio je Andrej Kramarić …
“Nismo ovo očekivali jer smo istrčali bez petorice, šestorice najboljih igrača. Vidjeli ste vrlo mladu hrvatsku reprezentaciju, ali punu kvalitetnih igrača. Nadam se da ćemo nakon još poneke ovakve utakmice i mi igrati u velikim klubovima kao naši poznatiji kolege” rekao je Kramarić za Sportske novosti…

Izbornik Sjeverne Irske Michael O’Neill nije mogao biti zadovoljan nakon visokog poraza od Hrvatske…

“Razočarani smo, iako smo znali da će to biti teška utakmica. Nedostajalo nam je nekoliko ozlijeđenih igrača, a htio sam dati prigodu mlađim pojedincima. Rezultat na kraju nije važan, u studenom smo se fokusirali na Azerbajdžan i to smo odradili odlično. Mislim kako je na kraju rezultat malo ‘pregrub’, imali smo nekih dobrih momenata u igri, ali ova utakmica pokazuje kako i nemamo tako širok kadar. Pogotovo se to vidi kada igramo protiv ovako kvalitetnih reprezentacija. Ovo nam je prvi put da smo organizirali prijateljsku utakmicu par dana nakon kvalifikacijskog dvoboja, to vjerojatno više nećemo ponavljati. A ovako je uvjerljivo i dojmljivo protiv nas izgledala još jedino Njemačka”