Bira se novo vodstvo Mladeži HDZ-a BiH

0
1191

PREDSJEDNIŠTVO MLADEŽI HDZ BIH

U Domu HDZ BiH u Mostaru održana je 10. sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ BiH. Na uvodnom dijelu sjednice sudjelovali su predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Hercegovačko – neretvanske županije i gradonačelnik grada Mostara Ljubo Bešlić i predsjednik Gradskog odbora HDZ BiH Mostar Damir Džeba. Džeba je članove Predsjedništva Mladeži HDZ BiH upoznao s aktualnom političkom situacijom u gradu Mostaru te je pohvalio aktivnosti koje vodstvo Mladeži HDZ BiH provodi u BiH i na međunarodnom planu. Prisutne je pozdravio i Ljubo Bešlić koji je istaknuo kako Mladež HDZ BiH ima iznimno važnu ulogu unutar HDZ BiH.
Predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul osvrnuo se na aktivnosti Mladeži HDZ BiH u proteklom vremenu te se zahvalio organizacijama Mladeži diljem Bosne i Hercegovine na uspješno organiziranoj „Večeri sjećanja”.
Predsjedništvo Mladeži HDZ BiH raspisalo je redovne izbore unutar organizacije Mladeži HDZ BiH.

Izbori u temeljnim organizacijama Mladeži HDZ BiH trebaju se održati od 5. do 18. prosinca 2016. godine , dok je za općinske i gradske organizacije rok za održavanje izbornih skupština od 19. prosinca 2016. godine do 22. siječnja 2017. godine. Izbori u županijskim organizacijama, regionalnoj organizaciji u RS-u i Organizaciji za Distrikt Brčko predviđeni su od 23. siječnja do 5. veljače 2017. godine. Nakon održavanja izbornih skupština u svim organizacijama, Središnji odbor Mladeži HDZ BiH sazvati će 10. izbornu konvenciju Mladeži HDZ BiH, jednoglasni je zaključak 10. sjednice Predsjedništva Mladeži HDZ BiH