Amel Ćurić: Jako se radujem nastupu na Adventu u Mostaru

0
848

Nakon fenomenalnih nastupa u Splitu i Šibeniku, Amel Ćurić stiže na Advent u Mostar!

Ovaj fantastični pjevač zabavlja Vas u srijedu 14. 12. od 21 sat, na velikoj bini  zimskog grada! Ne propustite  noć koja obećava senzacionalan provod u ugodnom zimskom ambijentu . Amel će svojim vrhunskim izvedbama i neprikosnovenim repertoarom, svim prisutnima priuštiti  srijedu koju ćete rado pamtiti.

”Jako se radujem ponovnom nastupu u Mostaru, nakon više od godinu dana. Čast mi je što sam pozvan da uveličam ovaj veliki događaj kao sto je Advent. Svaki moj nastup u gradu na Neretvi, do sada, bio je jako posjećen i atmosfera je bila odlična. Vjerujem da ce tako biti i ovoga puta, a moj bend i ja ćemo dati sve od sebe da mostarskoj publici priredimo vrhunsku zabavu”, poručio je Amel.

Regionalna zvijezda nakon pobjede u glazbenom showu “X Factor Adria” dokazao je zašto je upravo on pobjednik ovog prestižnog natjecanja. Svojim nastupima i apsolutnim hitovima te pjesmama kolega, Amel osvaja publiku kako u našoj zemlji tako i u regiji.

Znamo da će opet osvojiti i mostarsku publiku, vidimo se!

Ulaz je besplatan, a svi koji do sada nisu a žele rezervirati stol, to mogu učiniti na broj +38763539289. – See more at: http://www.pogled.ba/clanak/amel-curic-jako-se-radujem-nastupu-na-adventu-u-mostaru/103690#sthash.lIvvdAHE.dpuf