Aktuelni pobjednici Demofesta imaju novi video-singl

0
995

Grupa Seine, aktuelni pobjednici banjalučkog Demofesta, objavili su novi video-singl, a ovoga puta za pjesmu “Ko”. Nova numera zagrebačko-varaždinsko-beogradske grupe najavljuje dugosvirajuće izdanje pod nazivom “Sno Sna”.

Promocija debitantskog albuma benda Seine, čije su snimanje dobili kao nagradu za osvojeno prvo mjesto na prošlogodišnjem Demofestu, biće upriličena upravo na jubilarnom, desetom izdanju najvećeg regionalnog festivala demo bendova. Naime, Seine će kao pobjednik festivala nastupiti finalne večeri Demofesta, kada će koncertom u sklopu revijalnog programa predstaviti album “Sno Sna” publici.

Inače, produkciju pjesme potpisuje Boris Mladenović, poznat po saradnji sa grupama Repetitor, Vlasta Popić, Nežni Dalibor, itd. Seine je ponovo udružio snage sa Marinom Uzelac iz Pančeva, koja je režirala ovaj video-spot. U videu se pojavljuje glumica Maja Nikolić, direktor fotografije je Bogdan Babović, a postprodukciju potpisuje Nebojša Beat Nenadić.

Grupu Seine možete pratiti putem njihove zvanične Facebook stranice , kao i preko BandCamp profila.

Deseti Demofest će biti održan od 20. do 22. jula na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Generalni sponzor jubilarnog Demofesta je Banjalučka pivara, prijatelj festivala je kompanija m:tel, a oficijelni telefon festivala je Huawei P10.