Zagreb: Ubio bivšu 18-godišnju djevojku pa se predao policiji?

0
953

Zagrebačka policija izvijestila je kako je u naselju Volovčica ubijena ženska osoba te da se osumnjičeni za ubojstvo nalazi u prostorijama policije.

Ubojstvo se dogodilo oko 22 sata u Ulici Svetog Josipa radnika. Kako doznaje Index.hr, ubijena je mlađa ženska osoba na parkiralištu u automobilu. Na mjesto događaja došla je i majka ubijene koja je otkrila kako je njena kćer Kristina imala 18 godina. Majka je uvjerena kako ju je ubio bivši dečko, 20-godišnjak koji joj je već više puta prijetio, a navodno i razbio auto.

Majka ubijene 18-godišnje Kristine u šoku je. Novinarima je otkrila da je bivši dečko godinama maltretirao njenu kćer.

“On je mojoj kćeri prijetio. U 11 mjesecu joj je razbijen auto ovaj.. .uzeo joj je mobitel. Jučer je ona bila na Državnom odvjetništvu na ispitivanju zbog toga i čeka poziv za Kazneni sud. Dam rezat ruku i glavu da je on to napravio,  stalno su se prijetili – mi imamo novaca, mi ćemo napraviti. Evo, vidite kako je to sad sve završilo”, rekla je majka.

Otkrila je da će on u lipnju navršiti 20 godina.

“Zašto je to napravio? Ne znam. Otišla sam u noćnu. Radim u Dukatu. Zvao me bivši muž da ga je zvao susjed, da su nam policija i Hitna pred zgradom. Rekla sam mu nek ide vidjeti i javi mi, ali nisam mogla izdržati, došla sam”, govori.

“D.K. je to napravio. Bili su prije par godina u vezi, pa su prekinuli. Pa su se sudili kad ju je napao tu kod crkve. Stalno s njim problema. Misli ako tata ima novaca, da može sve i svašta. Koliko puta smo ga prijavljivali i ništa. I ja sam bila  na policiji. Da bar otišao u zatvor. Ne bu ovo dobro.”, rekla je šokirana majka.