VIDEO Mamić je napadnut na Braču, od udarca pao u more

0
1251

Kako saznajemo, Zdravka Mamića napala je jedna osoba, a sukob je završio tako što je savjetnik Dinama završio u moru. Policija je potvrdila da se radi o remećenju javnog reda i mira, ali ne i o kome se radi

Zdravko Mamić napadnut je u Bolu na Braču. Kako neslužbeno saznajemo Mamića je napala jedna osoba. Na Facebook stranici Hajdučke vijesti pojavio se video u kojem autor tvrdi da muškarac udara Zdravka Mamića šakom u glavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Policijska uprava dobila je večeras u 21.05 sati dojavu o remećenju javnog reda i mira na rivi u Bolu. Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici i postupanje je u tijeku. Više o cijelom događaju, kao i identitetu osoba umiješanih u ovaj incident, znat ćemo kada se završi obrada – potvrdila je iz PU Splitsko-dalmatinske Sanja Nazlić.

Do incidenta je došlo na bolskoj rivi blizu hotela Kaštil gdje je mladić, koji je s Brača, presreo Zdravka Mamića i nakon kraćeg verbalnog okršaja udario ga je šakom u glavu nakon čega se pokušao udaljiti. Napadača su uhvatili Mamićevi prijatelji te su ga zadržali do dolaska policije.

Mamić je od snage udarca navodno pao u more nakon čega su mu prijatelji pomogli da izađe. Policija nije željela otkriti identitet osoba koje su danas kršile javni red i mir u Bolu.

Inače, Mamiću ovo ne bi bio prvi incident koji mu se dogodio u Dalmaciji. Torcida iz Trogira jednom mu je jahtu zalila bojom…