Travnik: Pronađena ekipa koja je pomogla Ljubici

0
1561

Porodici Nevjestić javio se čovjek koji je ukazao prvu pomoć njihovoj kćeri nakon saobraćajne nesreće.

Kako je na svom facebook profilu objavila 28-godišnja djevojka Ljubica Nevjestić potraga je urodila plodom! „Hvala svima koji su pomogli da nađem ekipu koja je bila uz mene kada se dogodila prometna. Ove tri ljudske gromade su bile cijelo vrijeme uz mene!! Kada se dogodila prometna, prve osobe koje su pritekle u pomoć (koliko se ja mogu sjetiti) su bili ljudine sa slike. Možda po fotkama s lica mjesta nezgode i ne izgleda tako strašno ali kada doživite strahovit udar i kada vidite da vam je noga izvaljena onda… zahvaljujući dečkima nisam ispala iz vozila… sorry što ste me morali čuvati, a gospođi sa slike hvala na najukusnijoj čokoladi i nikada ukusnijoj vodi! Pomogli su da ne izgubim nogu! Hvala Vam!“-napisala je Ljubica.

Podsjećamo, jučer smo objavili da porodica Nevjestić iz Travnika pokušava pronaći čovjeka koji je pritekao u pomoć njihovoj kćeri nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u petak 30.septembra na Galici.

Ljubica je tom prilikom zadobila tešku povredu noge, ali na svu sreću spriječena je veća tragedija. Želimo joj brz oporavak, a ekipi koja je pomogla – svaka čast!