Almost Digital – iako ne zvuči baš kao da se radi o domaćoj skupini, grupa Busovljaka je ipak odlučila pod ovim imenom uzeti stvari u svoje ruke i uraditi nešto što nitko još s ovih prostora nije pokušao.

Nakon napornog i sporog starta, ova grupa naših vrijednih i talentiranih sugrađana uspjela je kreirati i izdati svoju prvu mobilnu igru za Android uređaje na Google Play trgovini. Njihova prva igra „Gravitas“ je pokušaj probijanja na ogromno tržište mobilnih igara, a sudeći po prvim reakcijama među „igračima“, igra će oduševiti mnoge!

„Gravitas“ je igra u kojoj je na Vama kao igraču kontrolirati gravitaciju malog heroja ove igre – Newton-a. Cilj igre je svakako postići što je više moguće bodova, a ako ste dovoljno dobri, možete završiti i na Top 10 igrača globalne ljestvice i tako pokazati svima svoje vještine i živce. Skupljajte bodove, osvajajte jabuke i otključavajte različite izglede svom junaku, među kojima se nalaze i zastave s naših područja. Instalacijom i igranjem ove domaće igre svakako podržavate ovu grupu za koje se nadamo da će izdati još mnogo drugih igara.

Ispod je link na kojemu možete preuzeti igru na svoj Android uređaj.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.almostdigital.gravitas