Krajem 2016. godine Hrvatska bolnica “Dr. fra Mato Nikolić” je izrazila potrebu za hitnom nabavkom porođajnog stola za Odjel ginekolologije…

I ovom donacijom pokazujemo koliko želimo i možemo pomoći svima koji su se odlučili za ostanak u Bosni i Hercegovini. Hrvatskoj bolnici „Dr. fra Mato Nikolić“, mogu slobodno reći, redovito pomažemo, a tako ćemo činiti i ubuduće.

Sportska kladionica „Sport Plus“ je društveno odgovorno poduzeće i ovakve donacije nisu nam nepoznanica. Istina, mnoge ne dospiju na svjetlo dana, jer nama nije u interesu da se priča o nama, već da pomažemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.

No, uvijek i rado pomažemo, rekao je prilikom primopredaje Marko Milanović, direktor kladionice “Sport Plus”.

 

Stol za porođajni odjel je bio hitno potreban Bolnici u Biloj. Njegova cijena iznosi 8.424,00 KM. Poduzeće “Sport Plus” i u ovoj je situaciji žurno reagiralo te prihvatilo platiti punu cijenu nabavke stola.

 

Ravnatelj bolnice u Novoj Biloj, primarius dr. Velimir Valjan, iskazao je zahvalnost na donaciji i naglasio kako nije riječ o prvoj donaciji koju “Sport Plus” uručuje ovoj ustanovi, već je ova suradnja protkana višegodišnjom podrškom.

20170213_101136 20170213_100534 20170213_100051

Svjesni smo koliko je važna medicinska skrb na ovakvim odjelima, pa se nadam kako će naša donacija doprinijeti što lakšem obavljanju posla svim liječnicima bolnice, ali i liječenje te porođaje svim pacijenticama među kojima su i stotine onih koje su usko vezane za Sportsku kladionicu „Sport Plus”, naglasio je Milanović.