PRONT: Organiziramo koncerte Divanhane i Thompsona u Novom Travniku

0
2192

Udruga PRONT kao i svake godine nastavlja sa dovođenjem renomiranih i provjerenih imena sa estrade.

U mjesecu koji je pred nama radimo dva koncerta, a to su Divanhana i Thompson.

Koncert grupe Divanhana radimo 27.06. u sklopu Bajrama, te na taj način širimo međuljusko razumijevanje i poštovanje u Novom Travniku.

Koncert Thompsona je samo dva dana nakon sevdah koncerta, te seorganizira u sklopu proslave sv.Petra i Pavla.

Načelnik Lendo danas je iznio priopćenje kako osuđuje dovođenje Thompsona, a za grupu Divanhana se nije očitovao, a organizator oba koncerta je Udruga PRONT.

Predsjednik Udruge PRONT Ivica Džambas je poručio kako sigurnosna situacija nije pravi razlog pokušaja zabrane održavanja Thompsonovog koncerta budući da je Policijska stanica Novi Travnik sa sigurnosnog aspekta odobrila održavanje istog.

ORŠK koji je u nadležnosti Općine izdao je odobrenje za korištenje sportske dvorane za koncert, stoga ne vidim u čemu je problem. Moram javnost podsjetiti da ovo nije prvi Thompsonov koncert u Novom Travniku, kao ni u srednjoj Bosni, i do sada nikad nije bio zabilježen nijedan incident zato ne znam što je ovog puta drukčije. Očito je da su razlozi pokušaja opstrukcije koncerta potpuno druge prirode, kazao nam je Džambas.

Koncert se održava 29. lipnja s početkom u 21 sat, a zainteresiranost je velika, imamo najavljene dolaske iz cijele BiH, zaključuje Džambas.