(VIDEO) PERNAR IZBAČEN IZ SABORNICE

0
850

‘To je sramota i totalitarizam, Reiner se ulizuje Plenkoviću i štiti HDZ’

CIRKUS U PARLAMENTU

Zastupnik Živog zida Ivan Pernar danas je izbačen iz sabornice jer je u svojim javljanjima za riječ neprestano skakao s teme na temu, javlja 24sata.

Kako se nije držao teme, Pernara je potpredsjednik Sabora Željko Reiner najprije opomenuo. Pernar je pričao o lažnoj demokraciji i referemdumu o ulasku u EU, a Reiner mu je rekao da referendum koji se održao prije dvije godine nije tema saborske rasprave. Nakon opomene mu je Pernar nezadovoljno uzvratio da mu oduzima riječ, rekavši da je to ‘ta HDZ-ovska politika’.

Izašao sa smiješkom

Nakon još nekoliko opomena, Reiner je konačno odlučio Pernara izbaciti iz sabornice.

‘Sve za vas, gospodine’, odgovorio mu je Pernar i sa smiješkom izašao van, no ubrzo se vratio i nazvao cijelu situaciju ‘sramotom i totalitarizmom’.

Reiner mu je uskratio dvije minute za repliku i onda ga još i izbacio, kaže Pernar, a sve je, smatra Pernar, napravio s ciljem da se ulizuje premijeru Plenkoviću i zaštiti HDZ.

O svemu se, već tradicionalno, oglasio na svom Facebook profilu.

‘HDZ je odlučio pobijediti u debati na način da me izbacio iz Sabornice. To su te europske vrijednosti za koje se gospodin Plenković zalaže. #SlobodaGovora’, napisao je Pernar na Facebooku.

Podsjetimo, u žestoku je raspravu u Saboru danas ušao i premijer Plenković, sa zastupnicima Branimirom Bunjcem i Ivanom Pernarom.