Novi Travnik: “Sport Plus” donirao računala osnovnoškolcima

0
1628
Dva računala za Odjel informatike uručena su u četvrtak poslijepodne…

Odjel informatike u Osnovnoj školi u Novom Travniku nije imao dovoljan broj ispravnih računala na kojima bi učenici učili osnove informatike i spremali se za suvremeni svijet. Mnogi od njih, sami su nam priznali, sanjaju o tome da postanu IT stručnjaci i bave se računalnom tehnologijom te programiranjem.

Sport Plus je nekoliko puta stao uz nas kad nam je bilo najpotrebnije. Mi to cijenimo. Cijene i naši učenici koji će ovo poduzeće pamtiti po velikim djelima koja su činili i čine za mlade u Novom Travniku. Hvala za ovu i sve prethodne donacije, a nadam se kako će ih biti još, rekla je ravnateljica Osnovne škole Novi Travnik Anđa Džambas.

Uručivši računala učenicima i nastavnicima, direktor Sportske kladionice “Sport Plus” Marko Milanović je rekao kako mu je zadovoljstvo donositi osmijehe na lica kakva je vidio upravo danas u Osnovnoj školi Novi Travnik.

Želim vjerovati kako će neki od vas postati veliki stručnjaci u IT-u i zaposliti se u našem poduzeću nakon završetka školovanja. Neka ovo bude i službeni poziv za sve vas koji se želite školovati te ostati u Bosni i Hercegovini, dodao je Milanović.

“Sport Plus” je Osnovnoj školi Novi Travnik donirao dva računala, ali i svim učenicima koji pohađaju sate informatike obećao edukativnu pomoć svojih zaposlenika u IT odjelu.