Klubovi zaratili zbog Zorana Mamića: ‘Takvo ponašanje nije primjereno’

0
653

“Nismo dobili ni jedan poziv ili pismo iz Al Aina. To je zbunjujuće pa ćemo morati ponovo razmotriti poslove s tim klubom. Želimo njegovati dobar odnos koji se neće temeljiti samo na nogometu”, poručili su iz Al Nasra.

Zoran Mamić nedavno je napustio saudijski Al Nasr i potpisao za  najuspješniji azijski klub u ovom trenutku, moćni Al Ain iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Mamić taj poziv nije mogao odbiti, no u Al Nasru su razočarani načinom na koji je otišao nakon samo šest mjeseci.

“Nismo dobili ni jedan poziv ili pismo iz Al Aina. To je zbunjujuće pa ćemo morati ponovo razmotriti poslove s tim klubom. Želimo njegovati dobar odnos koji se neće temeljiti samo na nogometu. Ovakvo ponašanje ne priliči klubu kao što je Al Ain, nije primjereno ljudima kao što su oni te vrijednostima koje zastupaju kroz dugu povijest”, poručili su iz Al Nasra.

Ovu je situaciju prokomentirao iz Zoran Mamić.

– To nije toliko važno, možda za klub i odnos s Al Nasrom. Za mene je važno da sam ovdje, a što je bilo, bilo je. Moramo se okrenuti budućnosti. Želim zahvaliti klubu na lijepih šest ili sedam mjeseci. No, Al Ain je druga razina – rekao je nekadašnji trener Dinama.

>> Zoran Mamić napušta Saudijsku Arabiju! Dobio je sjajnu ponudu i potpisat će ugovor života