Jeste li zadovoljni kulturnim događanjima u Novom Travniku???

Već pet mjeseci u Novom Travniku nije bilo kazališne predstave. Posljednja predstava održana je 21.listopada.2016.godine kada su u Domu kulture nastupili “Sjajni momci”, odnosno popularni glumci iz serije Lud, zbunjen, normalan.

Predstava je bila u organizaciji Udruge PRONT.

Dom kulture bio je domaćin dva vrhunska koncerta u 12.mjesecu kada su nastupili Klapa sv.Juraj 3.prosinca i Slavonske lole 17.prosinca, a pogađate tko je organizator. Nije teško pogoditi da je to Udruga PRONT i župa Presvetog trojstva.

Božićni turnir, dovođenje Hajduka i Dinama u Novi Travnik također je organizirala Udruga PRONT, jer naravno drugima je to teško.

To je sve bilo sada već zaborabljene 2016 godine.

Što nas čeka 2017 godine???

Teško je odgovoriti na ovo pitanje. Udruga PRONT jedina je koja građanima Novog Travnika priređuje kazališne predstave, glazbene i sportske manifestacije.

Pored Udruge PRONT aktivno djeluju sa ponekom godišnjom manifestacijom Mažoretkinje, Udruga Dok teče Lašva,Nova vizija, te Preporod.

Da li ćemo i ove godine uživati u izvedbama poznatih glumaca, u potezima sjajnih i poznatih nogometaša, u atraktivnim potezima uličnih košarkaša i još mnogo toga???

Pozivamo vlasti Novog Travnika na dijalog i zajedničko djelovanje u dobrobit svih građana Novog Travnika ili jednostavno pođite da radite.

Predsjednik Udruge PRONT