Jedanaest dana od nesreće: Sve više ljudi u potrazi za Amarom Kozlićem

0
833

Pripadnici Specijalne policije Ministarstva za unutarnje poslove Zeničko-dobojske županije i danas pokušavaju pronaći tijelo Amara Kozlića koji je nastradao sa svoja dva prijatelja u tragičnoj prometnoj nesreći.

“I danas se nastavlja potraga za stradalnikom na vodi i obalama rijeke Bosne i Lašve. Svi timovi su već spremni uz pojačanje GSS Zenica”, rekao je za portal Radiosarajevo.ba komandir Specijalne policijske jedinice Zenica Senaid Hasić.
Posljednjih dana su ronioci u otežanim uvjetima zbog brzog toka Lašve, na ovom “kanjonskom dijelu vodotoka”, i zamućene vode u više timskih turnusa, nažalost, bez uspjeha pretraživali dno rijeke i drveće koje raste u njoj.

Podsjećamo, mladići Amar Kozlić, Husein Delić i Almen Begović, svi iz Zenice, tijekom 4. veljače su posjetili su diskoteku Label u Vitezu. Nakon toga gubi im se svaki trag, a njihovi roditelji su nestanak prijavili u nedjelju, 5. veljače. Dan nakon toga policijski službenici Specijalne jedinice MUP-a ZDŽ-a pronašli su u rijeci Lašvi automobil u kojem su se nalazila dva tijela.

Osmog veljače je u naselju Janjići kod Zenice obavljen ukop dvojice nastradalih mladića Huseina Delića i Almena Begovića.