Jakov Križanović novi predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Vitez  

0
996

U dvorani Općinskog vijeća u Vitezu održana je redovita Izborna skupština općinske organizacije Mladeži HDZ BiH Vitez na kojoj je izabran novi saziv OO M HDZ BiH Vitez.

Izborna skupština započela je intoniranjem himne hrvatskog naroda i minutom šutnje za preminule članice i članove HDZ-a BiH i poginule hrvatske branitelje, a skupštini su, izuzev pedeset i jednog izaslanika nazočili i predsjednik OO HDZ BIH Vitez i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta F BiH Boris Marjanović, zastupnici u Saboru ŽSB Ivan Sajević i Marijo Bošnjak-Matić, te predsjednica OO ZŽ HDZ BiH KKK Vitez i vijećnica u OV Vitez Olga Krezić, priopćeno je iz OO Mladež HDZ BiH Vitez.

U svome obraćanju predsjednik OO HDZ BiH Vitez Boris Marjanović pohvalio je dosadašnji doprinos organizacije Mladeži aktivnostima koje je provodio OO HDZ BiH Vitez.

“Vaš dosadašnji rad i angažman, masovnost koja se manifestira i ovdje na odlično organiziranoj skupštini jamac su svijetle budućnosti naše stranke&quot”, kazao je Marjanović i obećao punu potporu radu OO M HDZ BiH Vitez u novom mandatu. Nazočnima se obratila i predsjednica OO ZŽ HDZ BiH KKK Vitez Olga Krezić, koja je pozdravila okupljene i poželjela uspjeh u radu viteškoj Mladeži.

U radnom dijelu Izborne skupštine Izvješće o radu za prethodne dvije godine nazočnima je prezentirao aktualni predsjednik OO M HDZ BiH Vitez Jakov Križanović, koji se osvrnuo na aktivnosti koje su obilježile rad Mladeži u Vitezu. Posebno je naglasio važnost ljudskog potencijala koji posjeduje ova organizacija koja se, kazao je, etablirala u jednu od najbolje organiziranih u BiH. Također, istaknuo je kvalitetnu suradnju sa članicama i članovima svih struktura Stranke.

Nakon što su izaslanice i izaslanici usvojili Izvješće o radu izborno povjerenstvo skupštine provelo je izbore, te će voljom izaslanica i izaslanika novi saziv OO M HDZ BiH Vitez činiti: Dajana Maros, Stjepan Alilović, Mario Brkan, Ranko Križanović, Kristina Križanac, Bruno Štrbac, Martina Halilović, Nikola Šarić, Dejan Vučenović, Marko Lovrinović, Nataša Radeljić, Ivan Šafradin, Marina Alilović, Igor Livančić, Stjepan Petrović, Katarina Rajić, Darija Radić, Marko Grabovac, Jakov Križanović i Vanja Papić.

Novoizabrani saziv OO M HDZ BiH Vitez održao je i konstituirajuću sjednicu na kojoj je za predsjednika OO M HDZ BiH Vitez izabran Jakov Križanović.