Hrvate trese rukometna groznica, u zračnoj luci u Zagrebu gužva, svi žele u Pariz!

0
728

Hrvatska rukometna reprezentacija sjajnim nastupima na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj ponovno je podigla navijače na noge. Svaki njihov uspjeh burno se proslavio diljem Lijepe naše, a mnogi su odlučili krenuti prema Parizu gdje kauboje očekuju završni dvoboji.

Pobjedom protiv Španjolske 30:29, naši su izborili polufinale protiv Norveške koje je na rasporedu večeras u 20.45, a u tom bi susretu trebali imati veću podršku na tribinama nego do sada. U zračnoj luci bila je gužva, a među onima koji idu bodriti naše je i legendarni hrvatski košarkaški trener Željko Pavličević.

– Ja izuzetno cijenim rukomet, iako sam iz košarke. Hrvatski rukomet je već 20 godina u vrhu, a to je teško napraviti. Gledao sam već nekoliko utakmica i nisam puno dvojio trebam li otići na put. A postoje tu i sentimentalni razlozi, u Bercyju sam sa Splitom osvojio drugi Kup prvaka. To je ista dvorana, koja je sad preuređena malo, rekao je Pavličević pa dodao:

– Ono što su naši rukometaši pokazali protiv Španjolske, to je zaista bilo i pitanje volje, želje i dobrog vođenja.

U svakom slučaju, ponovno nas trese rukometna groznica. Hrvati u velikom broju kreću prema Parizu, a oni koji si to ne mogu priuštiti, sigurno će biti uz male ekrane. Nadamo se da će nas rukometaši još jednom razveseliti, držimo im fige!