Predsjednik OO HSP BiH Novi Travnik i Općinski vijećnik Zdenko Dominović podnio je neopozivu ostavku na sve funkcije u HSP-u.

Zdenko Dominović podnio je neopozivu ostavku na sve stranačke funkcije, mjesto Predsjednika OO HSP Novi Travnik, najčasniju funkciju u HSP-u Predsjednika Zajednice hrvatskih branitelja “Vitez Blaž Kraljević”, kao i na funkciju Glavnog stana HSP BiH.

Razlog zbog kojeg Dominović daje ostavku na sve funkcije u stranci leži u neslaganju sa stavovima delegacije stranke na čelu sa Stankom Primorcem, predsjenikom HSP-a BiH, odnosno zbog aktiviranja suradnje sa HDZ-om BiH.

Sa nekim stavovima stranke ću se apsolutno složiti, osim sa jednom rečenicom, koja vjerovatno nekima i nije bitna, ali meni itekako jest, a to je rečenica koja glasi ovako: 

“Izaslanstvo HSP-a BiH daje potporu Draganu Čoviću u nastojanju da kroz Hrvatski narodni sabor (HNS) riješi poziciju hrvatskog naroda u BiH”, istaknuo je Dominović za naš portal. 

HSP BiH unutar HNS-a ima beznačajnu ulogu u donošenju bilo kakvih odluka, te im HSP treba samo kao povijensi brend koji se ogleda kroz ime stranke. Posljednjih mjeseci svjedoci smo organiziranog uništavanja braniteljske populacije, a svi znamo tko stoji iza toga, poručuje Zdenko Dominović.

Dominović i dalje ostaje Općinski vijećnik, samo zato kako kaže da može narodu ukazivati na neispravnosti i kriminal koji provodi načelnik Lendo zajedno sa svojim koalicijskim partnerima.

Ostavku prenosimo u cijelosti:

20170214_063617