DORA ĆOSIĆ USPJEŠNA I U MAĐARSKOJ!

0
1196

Odlične vijesti stižu iz STK “CM” iz Viteza, a odnose se na uspješan nastup njihove članice, Dore Ćosić, u Mađarskoj.

Članica STK “CM” iz Viteza i kadetska reprezentativka Dora Ćosić nastupila je na Međunarodnom turniru “Hungarian Open Mini Cadet Championship”, koji je održan u Budimpešti. Turnir je bio vrlo jak, na njemu su nastupili gotovo skoro svi najbolji europski stolnotenisači u toj kategoriji, a dokaz tomu jest da su nastupili predstavnici Mađarske, Njemačke, Italije, Bjelorusije, Hrvatske, Slovenije, Latvije i dr. Turnir se igrao u ekipnoj i pojedinačnoj kategoriji. Tu je naša fantastična Dora Ćosić ostvarila uistinu veliki rezultat! Sa svojom partnericom Džanom Biogradlić iz STK “Spin 2012” Sarajevo plasirala se u četvrtfinale (među 8 najboljih) ekipa na turniru. Redom su padale predstavnice Njemačke, Italije, Bjelorusije, a za medalju su igrale protiv Njemica, favoritkinja za osvajanje turnira. Odlučivale su nijanse, da bi na kraju slavile Njemice s konačnim rezultatom 3-1. Njemice su na kraju osvojile srebro. Poraz od predstavnica Njemačke ne umanjuje uspjeh naše Dore, koja je po tko zna koji put pokazala da je stvarno veliki talent.

U pojedinačoj konkurenciji Dora je također igrala odlično i plasirala se u šesnaetinu finala, gdje ju je zaustavila predstavnica Njemačke.

STK “CM” iz Viteza ovom prigodom upućuje riječi zahvale svima koji ih podržavaju, trenerima Ivanu Bobašu i Igoru Munji Stijepiću, na psiho-tjelesnoj pripremi (treningu), Upravi kluba, roditeljima, prijateljima i svim članovima kluba. Veliko hvala trenerici reprezentacije Ameli Mujezinović-Hadžiahmetović, koja je uspješno vodila Doru na turniru i pridonijela da se ostvari ovaj uistinu veliki rezultat.