Večer starih prijatelja u “M-Libertasu” na Vlašiću

0
1063
Pansion pizzeria “M-Libertas” na Vlašiću uspješno posluje od 2005. godine…

U petak je za sve posjetitelje “M-Libertasa” organizirana “Večer starih prijatelja” u sklopu koje su poduzeća Vinarija Čitluk i Hercegovinavino u ugodnoj atmosferi prezentirali dobro znane okuse svojih vina.

Naše goste večeras je zabavljala klapa “Lampoši”, tamburaški sastav “Tamburaši s kamena” iz Širokog Brijega, a posebno iznenađenje je bio nastup naše izvorne folklorne skupine iz Paklareva. Već godinama sam u ugostiteljstvu i uvijek želim ponuditi svojim gostima nešto novo, a mislim da je “M-Libertas” u ugodnom planinskom ambijentu pravi odabir za sve koji se žele opustiti i odmoriti, kazao nam je vlasnik Slobodan Ćurak.

Poduzeće “M-Libertas” ne doprinosi samo kvaliteti ponude na Vlašiću nego i na prostoru cijelog kantona, smatra direktor Turističke zajednice Srednjobosanskog kantona Miroslav Matošević.

Pizzeria u Novoj Biloj je daleko poznata kao jedna od najboljih pizzeria u Bosni i Hercegovini. Sama ugostiteljska kvaliteta Slobodana kao vlasnika jamči da gdje god on nešto napravi da je to dobro i kvalitetno, pa tako i na Vlašiću gdje je ljestvicu postavio jako visoko, istaknuo je Matošević.

“M-Libertas” na Vlašiću (Babanovac) raspolaže sa 10 udobnih i lijepo opremljenih soba s ukupno 30 ležaja.

Objekt je pogodan za organiziranje zabava i proslava, a u sklopu pansiona na donjem katu je pizzeria koja raspolaže sa 120 mjesta za sjedenje i separeima, kao i ostalim sadržajima potrebnim za ugodan boravak na planini.

Posjetitelji su u petak navečer dugo u noć uz glazbu uživali u okusima dobrih vina, kušali nova i stvarali drage uspomene.

U nastavku vam donosimo dio ugođaja: