U Vitezu događaj godine za sve ljubitelje piva

0
838
Vrhunski događaj jedinstven za naše prostore, drugi po redu Žuja Winter Music Fest očekuje vas i ove godine u Franšiznom centru BiH u Vitezu….

Sljedeći vikend rezervirajte za pravi događaj i doživite magično iskustvo piva, druženja i glazbe.

Subota (04.02.) i nedjelja (05.02.) bit će ispunjeni odličnom atmosferom u sklopu ovogodišnjeg Žuja Winter Music Festa. Početak sajma craft i specijalnih piva je u subotu 4. veljače 2017. godine od 15 sati.

Očekuju vas: – prezentacije o pivu i načinu izrade – igre s pivom – natjecanje u brzom ispijanju piva – pogodi koje pivo – beer pong – putovnica sajma – prvih 100 posjetitelja imat će priliku kupiti festivalsku čašu za pivo uz koju dobivaju putovnicu sajma kojom će moći potpuno besplatno degustirati po 1dl svih vrsta piva. Zabava se nastavlja od 20:30 sati uz nastup grupe The Babe Barbarella. Ulaz je slobodan.

U nedjelju 5. veljače 2017. godine od 20 sati najavljen je koncert grupa Bolero i Exponent. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 10 KM možete kupiti na recepciji hotela Central u Vitezu i u caffe Studio Novi Travnik. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosi 15 KM.

Medijski pokrovitelj Žuja Winter Music Festa je i portal Novitravnik.ba.