Predsjednik Europske mažoret asocijacije radio s Novotravničkim mažoretkinjama

0
808

Osnivač Zagrebačkih mažoretkinja Alen Šćuric, koji je ujedno i predsjednik EMA – Europske mažoret asocijacije, i predstojnica ureda Zagrebačkih mažoretkinja Maja Žigman protekla dva dana boravili su u posjetu Novom Travniku…

Zagrebačke mažoretkinje su najuspješniji tim mažoretkinja u regiji, tim s najviše osvojenih odličja i iskustva. Njihov dolazak našem malom timu znači mnogo. Iscrpna dva dana priprema za državno prvenstvo su iza nas, a naše cure bi još. Motivirane više nego ikad idu u daljnje pobjede, poručile su Novotravničke mažoretkinje.

Djevojke iz Novotravničkih mažoretkinja su postale nezaobilazne kada je riječ o sportskim, kulturnim ili nekim drugim svečanim manifestacijama. Svojim nastupom oduševljavaju publiku, a za samo nekoliko godina napornog rada ostvarile su velike uspjehe iako nemaju svoje prostorije u kojima bi vježbale.

Na ovogodišnjem Europskom prvenstvu Novotravničanke su se plasirale u top 10 timova Europe u kategoriji junior štap, a vodstvo Zagrebačkih mažoretkinja je uvidjelo njihov potencijal te su odlučili doći unaprijediti ga.

Ovo je tek početak suradnje između nas, a mi se radujemo novim i skorim druženjima, kazale su nam mažoretkinje.