(VIDEO) MEĐUGORJE : BORBA DOBRA PROTIV ZLA

0
1415

Međugorje 2 siječanj 2017 Poruka Miriam!

Prigodom današnje molitve na mjestu ukazanja Gospe u Međugorju desilo se nešto neobičajno ! O čemu je riječ prosudite sami nakon što pogledate video :

GOSPINA PORUKA VIDJELICI MIRJANI : 

Bez vjere nitko na zemlji ne može živjeti čudesan doživljaj. Ja sam s vama, ja se očitovati vama s tim dolaze s tim riječima. Želim svjedočiti za vas moju ljubav i moju majčinsku brigu.

Djeco moja, ne gubite vrijeme postavljanjrm pitanja na koja nikada nećete dobiti pravi odgovor i na kraju svog zemaljskog putovanja, Nebeski Otac će vam dati odgovor na sva pitanja.

Uvijek znamo da Bog zna sve, Bog vidi, Bog voli.

Sin moj, Ljubljeni osvjetljava živote i rastjeruje tamu; a moja majčinska ljubav, što me dovodi vama, je neopisiva, tajanstvena, ali stvarna.

15826161_1534685036560301_945164868084437214_n

Izražavam svoje osjećaje prema vama: ljubav, razumijevanje i majčinsku ljubav. Za Vas, moji apostoli, tražim vaše molitve , koje moraju biti djela milosrđa i to su najdraže molitve za moje majčinsko srce. Nudim vam mog sina, koji je rođen za vas. On gleda i sluša. Mi smo uvijek u blizini.

To je ljubav koja se zove, kombinira, pretvara, potiče i ispunjuje.

Dakle, moji apostoli uvijek trebaju voljeti jedni druge, a pogotovo Sina mog, ljubljenog. To je jedini put spasenja, prema vječnom životu.

Molite, molite uvijek za svoje pastire, da i oni imaju snagu da bude svjetlo moga Sina.

Hvala Vam.