Oglašavanje na portalu NoviTravnik.ba

Oglašavanje NoviTravnik.ba

Prema istraživanjima Regulatorne agencije za komunikacije u kojima je sudjelovalo 69 pružatelja internet usluga u Bosni i Hercegovini evidentirano je da skoro 57% stanovništa koristi internet. Internet je “mreža svih mreža” koja se sastoji od milijuna kućnih, akademskih, poslovnih i vladinih mreža koje međusobno razmjenjuju informacije i usluge. Internetu svakim danom pristupa sve više korisnika.

Oglašavanje na internetu je jedna vrsta komunikacije kojoj je svrha informiranje, obavještavanje potencijalnih kupaca o proizvodima ili uslugama. Reklame kao način oglašavanja sadrže činjenice, informacije i uvjerljive poruke o onome što reklamiraju. Ovim putem Vam pružamo priliku da koristite usluge oglašavanja na našem i vašem portalu NoviTravnik.ba

Usmjerite svoj reklamne poruke ciljanoj skupini korisnika te na taj način ostvarite svoje marketinške ciljeve. NoviTravnik.ba nudi mogućnost oglašavanja u svim ili ciljanim kategorijama ovisno o potrebama i vašim željama.

Vaš oglas možemo prikazivati na različitim pozicijama na portalu i u različitim veličinama. Za više detalja molimo da nam se obratite na mail info@novitravnik.ba ili preko kontakt forme ispod.