Objavljen raspored: Evo tko otvara Davis Cup okršaj Hrvatske i Španjolske u Osijeku

0
810

1. KOLO DAVIS CUPA

IZGLEDA KAO NEMOGUĆA MISIJA, ALI HRVATSKU NIKAD NEMOJTE OTPISATI Objavljen raspored: Evo tko otvara Davis Cup okršaj Hrvatske i Španjolske u Osijeku

Franko Škugor i Pablo Carreno Busta otvorit će u petak dvoboj 1. kola Svjetske skupine Davis Cupa u osječkoj dvorani Gradski vrt, gdje je Hrvatska domaćin Španjolskoj, a u drugom pojedinačnom meču će se Ante Pavićsuprotstaviti Robertu Bautisti Agutu, odlučeno je ždrijebom priređenim u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku.

Pojedinačni dvoboji u petak započinju u 15 sati, a za subotnji dvoboj parova, s početkom u 16 sati, hrvatski izbornik Željko Krajan nominirao je Nikolu Mektića i Marina Draganju, dok se španjolska izbornica Conchita Martinez odlučila za prošlogodišnje pobjednike Roland Garrosa, prezimenjake Feliciana i Marca Lopeza.

Bit će ovo drugi dvoboj hrvatskih i španjolskih tenisača. Prvi su odigrali 2003. u Valenciji, gdje je Španjolska slavila s 5-0. Španjolci u osječkom dvoboju figuriraju kao izraziti favoriti, s obzirom na to da u hrvatskoj reprezentaciji nema trojice najboljih igrača iz prethodnih sezona Marina Čilića, Borne Ćorića i Ivana Dodiga.

—————————————————————-

HRVATSKA – ŠPANJOLSKA

Petak (15 sati)

Franko Škugor – Pablo Carreno Busta

Ante Pavić – Roberto Bautista Agut

Subota (16 sati)

Marin Draganja / Nikola Mektić – Feliciano Lopez / Marc Lopez

Nedjelja (15 sati)

Franko Škugor – Roberto Bautista Agut

Ante Pavić – Pablo Carrreno Busta