Vitežanka Dora Ćosić prvakinja je BiH u stolnom tenisu

0
1410

Proteklog vikenda u Banja Luci, u dvorani Obilićevo, održano je državno prvenstvo u stolnom tenisu za najbolje mlađe kadete i kadetkinje u BiH.

Naš klub je nastupio u velikom broju te ostvario jako zapažene rezultate. Fenomenalna Dora Ćosić je ponovno pokazala raskošni talent te potvrdila da u svojoj kategoriji s razlogom zauzima broj 1 na rang listi poručili su iz STK CM Vitez.
Naime, Dora Ćosić je nova prvakinja države (do 13 godina). Tu titulu je osvojila pobjedom u finalu u jako dramatičnom meču protiv Eme Lovrić STK Kreka-Edelex Tuzla rezultatom 3/2. Pored zlata u pojedinačnoj konkurenciji Dora se okitila s još 2 medalje i to zlatnom medaljom u mješovitim parovima s Vladimirom Pandurević iz STK Banja Luka te srebrenom medaljom u parovima s Džanom Biogradlić iz STK Spin 2012 Sarajevo.
Dora je s ove tri medalje najbolji pojedinac ovog državnog prvenstva te je potvrdila kvalitetu i talent koji je kroz čitavu godinu pokazivala.

Pored naše Dore na natjecanju su za STK CM Vitez nastupili još Monika Bralo, Iva Šakić, Marko Bobaš, Karlo Ninić, Andrej Batalija, David Zrnić i Stjepan Stipe Šarić. Svi su prošli kvalifikacije te se plasirali u glavni ždrijeb i pokazali jako dobru igru, trud i zalaganje.

Mi smo ponosni na naše natjecatelje na ovom državnom prvenstvu. Htjeli bi se zahvaliti našim trenerim na sjajnoj pripremi naših natjecatelja, našem kondicionom treneru i šefu stručnog štaba, sponzoru, predsjedniku, upravi kluba i naravno roditeljima te ostalim prijateljima kluba koji nam pomažu u radu i omogućuju da naša djeca predstavljaju klub u najljepšem svjetlu i primjeru. Hvala svima.