Udruženje poslodavaca Vitez nudi nagradu od 100.000 KM za informaciju koja će rezultirati razrješenju ubistva Joze Kafadara

0
2211

Jozo Kafadar  poznati viteški poduzetnik i dugogodišnji član Udruge poslodavaca Vitez, pronađen je mrtav u blizini obiteljskog imanja koje se nalazi na lokalitetu Ovnak 27.svibnja 2014.godine.

Unatoč trogodišnjem angažmanu istražnih i pravosudnih organa, županijskih i federalnih,  te raspisane nagrade od 50.000KM u jesen 2014. godine, za informaciju koja bi dovela do počinitelja zločina, istraga još uvijek tapka u mjestu.

Članovi Udruga poslodavaca općine Vitez koji  su i u dosadašnjem periodu pružali maksimalnu  moralnu i svaku drugu potporu obitelji Kafadar, na redovnoj sjednici Udruge donijeli su odluka da ponovno istupe pred javnost i ovog puta ponude nagradu od 100.000KM za informacije koje bi dovele do počinitelja ovog teškog zločina.

Udruga poslodavaca općine Vitez poziva sve osobe koje imaju bilo kakvu informaciju koja će pomoći razrješenju ovog zločina da se jave na broj telefona 061/405-402 ili na bilo koji način stupe u kontakt  s članovima obitelji ubijenog Joze Kafadara .

Napominju da će osoba koja dostavi informaciju biti u potpunosti zaštićena.