Fantastične vijesti: Vitežanka, Dora Ćosić zlatna u Varaždinu!

0
1078

Protekli vikend u Varaždinu je odigran 12. memorijalni turnir Mirko Abramović koji je okupio nekolicinu država u regiji i jako puno natjecatelja. Turnir je se igrao u 4 kategorije (najmlađi kadeti, mladi kadeti, kadeti i juniori) u muškoj i ženskoj konkurenciji. Mjesto održavanja turnira bila GSD Arena Varaždin.

“Što reći, osim da je Dora Ćosić pobjednik ovog natjecanja u konkurenciji mlađih kadetkinja. Nevjerojatnom igrom, trudom i zalaganjem redom su padale sve najbolje igračice u regiji. Pođimo redom: Bruna Borovec – Varaždin (osmina finala), Nuša Stojanović Koprivnica (četvrtfinale), Ivona Štriga (polufinale) i u finalu Hanna Lončarević Zagreb”, ponosno ističu iz kluba.

Dora Ćosić nas ovim rezultatom ponovno razveselila i svojom igrom sve zaprepastila u sali, a pod vodstvom trenera Ivan Bobaša, proslavljenog seniorskog reprezentativca.

“Uistinu nevjerojatan turnir za Doru Ćosić i nas. Pored toliko “velikih” klubova da ipak laskava titula najbolje pripadne Dori je nešto fantastično. Za nijansu joj je izmakla medalja i u ekipnom dijelu natjecanja, kada je skupa sa Sarom Hamzakadić izgubila od ekipe iz Slovenije u jako neizvjesnom triler meču. Mi joj od srca čestitamo i nadamo se da će ovo biti samo početak međunarodni uspjeha”, dodaju iz STK CM Vitez.

Pored Dore na turniru su nastupili još Iva Šakić, Monika Bralo, David Zrnić, Andrej Batalija, Marko Petrović i Josip Buzuk. Oni su jako dobro odigrali turnir, ali jak ždrijeb i manjak sreće ih je natjerao da ranije završe natjecanje. Još u timu trenera je bio i Igor Munja Stjepić .

Ovo priznanje za naš klub je veliki uspjeh te nakon dugo godina opet su donijeli medalju s međunarodnog turnira i no ne bilo koju nego zlatnu. Ovim putem iz kluba se zahvaljuju svima na potpori (sponzorima, roditeljima, prijateljima kluba, trenerima i svima ostalima koji ih podržavaju i prate).

“Mi obećavamo da ćemo se još više truditi u budućnosti i s ponosom predstavljat ime svojeg grada. Hvala još jednom svima. Našoj Dori još jednom čestitamo na vrhunskom rezultatu kao i ostalim našim članovima koji su tu i svakog dana sve više se trude i treniraju vrijedno te jednog dana sigurno će i oni nizati uspjehe. Hvala trenerima na izvrsnoj psihotjelesnoj pripremi igrača, savjetima i strpljenju”.

15042079_1638954396405369_7244742316705888574_o