Deset podcijenjenih ljubavnih gesti koje obaraju s nogu

0
3656

Ne mora vam netko svakoga dana kupovati cvijeće da biste znali kako vas voli. Postoje neke male, ali učinkovite geste s kojima ćete prenijeti istu poruku, piše Zadovoljna.hr

1. Brza pusa u usta, obraz ili čelo prije odlaska na posao
Bez obzira koliko jutro bilo stresno ili koliko vas posla očekuje toga dana lijepo je znati da se ne možete odvojiti od svoje bolje polovice prije nježnog poljupca.

2. Objesiti rublje bez zamolbe
Prekrasno je kada partneri ravnopravno mogu podijeliti obavljanje kućanskih poslova, no obično veći dio posla padne na ženu. Upravo zato male sitnice, poput vađenja netom opranog veša iz perilice, bez prethodne zamolbe, znači nam mnogo.

3. Prekrivanje dekicom 
Ima nešto neodoljivo kada se probudite na kauču ispred televizora i shvatite da vas je dragi pokrio dekom da se ne prehladite.

4. Zove vas posebnim nadimkom 
Lijepo je čuti svoje ime iz usta voljene osobe, ali nam je još draže kada vas zove posebnim nadimkom čije pravo značenje znate samo vas dvoje.

5. Držanje za ruke 
Bez obzira šećete li praznom ulicom ili se probijate kroz gužvu na nekom gradskom trgu, činjenica da vas ne želi ispustiti iz ruke, zagrijat će vaše srce brže od bilo kakve rečenice.

6. SMS iznenađenja
Kada vam pošalje poruku usred dana samo da bi vas pitao kako ste i kako vam prolazi dan, on zapravo želi poručiti mislim stalno na tebe.

7. Paljenje svijeće tijekom večere 
Čak i pizza na kauču može biti romantična, ako se sjetite zapaliti koju svijeću.

8. Zapisivanje važnih podataka
Vaš muškarac možda nema savršeno pamćenje, ali zato ima zapisan datum vaše godišnjice i rođendana, knjigu koju želite pročitati ili film koji zna da želite pogledati u kinima.

9. Slavljenje malih stvari
Možda niste pretrčali maraton, ali ste upravo odlučili upisati se u lokalnu teretanu. To zaslužuje nazdravljanje omiljenim napitkom, zar ne?

10. ‘Sjećaš li se…’
…našeg prvog razgovora, našeg prvog poljupca i kada smo počeli zajedno hodati? Ovakav tip pitanja otkriva romantičnu dušu, ali i činjenicu da je sretan što ste završili zajedno.