Anto Radeljić: Nije isključeno da ostanem u Zrinjskom

0
1350

Nogometaši Zrinjskog već su tjedan dana na odmoru i bit će slobodni barem do 11. siječnja, kada kreću pripreme za nastavak sezone. Na prozivci trenera Vinka Marinovića trebali bi se pojaviti svi igrači, ili barem većina njih, jer samo jednom od njih istječe ugovor s krajem ove godine.

Visoki stoper Anto Radeljić vratio se s posudbe iz Viteza kako bi odradio polusezonu. Premda je veći dio nje bio uglavnom na klupi, odigrao je svih 90 minuta u zadnjoj utakmici godine protiv Viteza (0:1). No, možda bi mu mogla biti zadnja utakmica u dresu Zrinjskog.

Naime, njegov ugovor vrijedi do 1. siječnja 2017. godine i nakon toga je slobodan igrač. U mostarskom klubu zasad nema nikakvih vijesti oko njegovog statusa, što je i očekivano s obzirom da je zimski ‘godišnji odmor’ tek počeo.

Istina, Radeljić je bio u drugom planu u zamislima Vinka Marinovića, no iskusni stoper uskakao bi s klupe kada god je za to bilo potrebe, a bilo je u devet utakmica koliko ih je igrao.

Hoće li se suradnja između stasitog Novotravničana i aktualnog prvaka nastaviti moglo bi biti poznato ovog tjedna, jer dogovoreno je da se Radeljić sastane s čelnicima kluba.

“Ne znam ništa oko mog statusa. Dolazim kroz ovaj tjedan na razgovor, pa ćemo vidjeti. Nije isključeno ni da ostanem u Zrinjskom, ako mi ponude produženje”, poručio je Radeljić za Sportske novosti iz Njemačke.

Radeljić je u Njemačkoj kod svog brata Stjepana koji je član druge momčadi Stuttgarta. Činjenica da je Anto otputovao u Njemačku neke je navela na zaključak da je 26-godišnji nogometaš također našao angžman u Njemačkoj. Neki portali pišu da bi Radeljić trebao čak u 4. njemačku ligu, no on to demantira.

“Ma nije to istina. Jesam u Njemačkoj kod brata, ali da sam naša klub, nije istina. Niti me tko kontaktirao, niti bilo što. Stvarno ne znam odakle im to”, zaključio je Anto Radeljić.